Automation og industriel IT

Industriel automation handler om at automatisere manuelle, monotone arbejdsopgaver i produktionen – med henblik på bedre overvågningsmuligheder og mere driftssikkerhed i, samt produktionsoptimering af, din virksomhed.

El-tek Automation har stor erfaring med alle typer programmering og installation af de IT-komponenter, f.eks. PLC, SCADA og HMI, der danner basis for den automatisering, der udvikler og optimerer din virksomhed, så du når de mål, du har sat for den.

Vi går omhyggeligt og professionelt til enhver automationsopgave. Samtidigt tænker vi kreativt, og finder nye metoder, hvis de gængse ikke passer i din produktion.

Ingen opgaver er for små. Og (næsten) ingen for store. Vi afleverer vores opgaver til tiden, og du kan regne med, at ”et ord er et ord”, holder hos os.

Vi vil rigtig gerne fortælle dig mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 80 35 79 eller 25 88 35 79 eller mail kontakt@eltekautomation.dk. Så finder vi en tid i kalenderen. Vi kan naturligvis også give dig et helt uforpligtende tilbud på opgaven.