Bygnings Automatik

Forskellige løsninger indenfor bygningsautomatik

Hos El-Tek Automation har vi bred viden og erfaring inden for forskellige former for bygningsautomatik, herunder KNX. Med bygningsautomatik tilsluttes dine elektriske komponenter i bygningen et netværk og styres gennem en controller. Når alle funktioner kommunikerer med hinanden gennem et intelligent system, kan du opnå et bedre indeklima og reducere energiforbruget. Vi rådgiver dig omkring den bedste løsning til netop dit projekt.

Certificeret KNX-partner

El-Tek Automation er certificeret KNX-partner. KNX er en intelligent installation i bygninger, der bruges til at styre varme-, belysnings- og adgangskontrolsystemer til et familiehus såvel som et kontorkompleks.

KNX er oplagt til dig, der står for et nybyg- eller renoveringsprojekt med et ønske om energibesparelse og topmoderne funktioner samt fleksibilitet. Systemet kan forbinde bl.a. solafskærmning, el-læsning samt musik- og tv-afspilning. Der er endda mulighed for integration af dagligdagens smart-apps.

Hør mere om bygningsautomatik

Vil du høre mere om vores løsninger inden for bygningsautomatik, så kontakt os på telefon 26 80 35 79 eller 25 88 35 79. Du er også meget velkommen til at skrive til os på mail kontakt@eltekautomation.dk.